Usui Reiki | Πρώτος Βαθμός | 2 – 3 Σεπτεμβρίου 2023

Usui Reiki | Πρώτος Βαθμός | 2 - 3 Σεπτεμβρίου 2023

Μόνο για σήμερα δεν θα ανησυχήσω.
Μόνο για σήμερα δεν θα θυμώσω.
Μόνο για σήμερα θα εργαστώ τίμια.
Μόνο για σήμερα θα σεβαστώ κάθε έμβιο όν.
Μόνο για σήμερα θα δείξω ευγνωμοσύνη για τις ευλογίες μου.

Οι πέντε βασικές Αρχές του Reiki αποτελούν έναν οδηγό για να καταπολεμήσουμε το στρες, τον πανικό, την κακή ψυχολογία στις διάφορες μορφές ενώ παρατηρούμε πως δρα και ευεργετικά σε άτομα με ΔΕΠΥ. Παράλληλα οι Αρχές αυτές λειτουργούν και σε σωματικούς πόνους όπως πονοκέφαλος, πόνοι περιόδου κτλ.

Μέσα από την Θεραπευτική Δύναμη του Reiki, οι Αρχές αυτές ζωντανεύουν και ανακαλύπτουμε έναν κόσμο πιο αισιόδοξο και φωτεινό.

Συντονιστές του Σεμιναρίου είναι:

Κωνσταντίνος Φωτιάδης
Lightarian Reiki Master
Kundalini Reiki Master
Sheikim Reiki Master
Usui Ryoho Reiki Master

Yoana Kasabova
Kundalini Reiki Master
Sheikim Reiki Master
Usui Ryoho Reiki Master

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα παραλάβετε:

  • Γενεαλογία Συντονισμών
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Εγχειρίδιο με σημειώσεις πάνω σε όσα συζητήσουμε κατά την διάρκεια του σεμιναρίου
  • Κρύσταλλο για διαλογισμό που είναι συντονισμένος στην δική σας θεραπευτική ενέργεια

Η Συμμετοχή για το σεμινάριο είναι €120 και για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε. Όπου υπάρχει θέληση, ο τρόπος εμφανίζεται.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023
Ώρα Διεξαγωγής: 11:00-14:00
Τόπος: Νέα Κυψέλη, Αθήνα

Τρόποι Δήλωσης Ενδιαφέροντος ή Εγγραφής
Τηλ. Επικοινωνίας: 694 759 8243
email: Info@circleofasclepius.gr
Link Δήλωσης: https://circleofasclepius.gr/usui1mm23-09-23

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Στο Σεμινάριο Παραδοσιακού Reiki Πρώτου Βαθμού ανακαλύπτουμε την ιστορία του Reiki, από που προέρχεται, πως μεταδόθηκε και ποια ήταν τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστική σημασία στην διάδοσή του στον δυτικό κόσμο. Επίσης μαθαίνουμε και γνωρίζουμε αναλυτικά τα 7 βασικά ενεργειακά κέντρα, chakras, με ποιες λειτουργίες του φυσικού σώματος συνδέονται, ποια συναισθήματα τα επηρεάζουν και με ποιον τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο κατανοούμε καλύτερα το αιθερικό σώμα και το πως επιδρά η θεραπευτική ενέργεια του Reiki σε αυτό και την επίδρασή της στο φυσικό σώμα. Επίσης, μέσα από διαλογισμούς ερχόμαστε σε επαφή με την ενέργεια του Reiki και μαθαίνουμε τις κατάλληλες τεχνικές για να αλληλοεπιδράσουμε μαζί της.

Τι είναι όμως το Reiki;

Το Reiki είναι ένα δώρο ζωτικότητας και αυτοσυντήρησης που υπάρχει κωδικοποιημένο στο γενετικό υλικό όλων των πλασμάτων. Είναι η σύνδεση του Ανώτερου Εαυτού με την Κοσμική Ενέργεια που υπάρχει μέσα σε οτιδήποτε ζωντανό.

Συνδεόμαστε με την σοφία αυτή για θεραπεία και συντήρηση και συνδεόμαστε με οτιδήποτε είναι ζωντανό. Οι πρόγονοι μας στηρίζονταν στις ικανότητες και τα ένστικτα τους. Δυστυχώς πλέον έχουμε ξεχάσει πολλές από αυτές τις ικανότητες και σπάνια τις εφαρμόζουμε σήμερα.

Στους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης εποχής, ο άνθρωπος δημιουργεί ψευτο-υλιστικές ανάγκες και αποκτά εξαρτήσεις με τεχνολογικά προϊόντα εις βάρος των ικανοτήτων του. Για αυτό άλλωστε έχει γεννηθεί η ανάγκη στον σύγχρονο άνθρωπο για να επαναπροσδιορίσει την ισορροπία του τόσο με τον εαυτό του όσο και με το περιβάλλον του.

Το Reiki αποτελεί καταλύτη στην προσπάθεια αυτή.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως όταν είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν τις διδασκαλίες του Reiki τότε θα οδηγηθούν και στον Δάσκαλο τους. Προσωπικά πιστεύω πως το Reiki έρχεται με την σοφία του και την ανιδιοτελή του αγάπη σε όσους είναι έτοιμοι πραγματικά να το δεχτούν και το έχουν ανάγκη.

Οπότε είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε πως το Reiki το επιλέξαμε τόσο όσο μας επέλεξε και το ίδιο και πως ερχόμαστε σε επαφή με μια συνειδητή και ζωντανή ενέργεια που δρα και σκέφτεται με ανιδιοτελή αγάπη και σοφία.